31.10.2012

Kivinäyttely



Vuotuinen kirpputoriaika on täällä. Kellarin uumenista löytyi kierrätykseen menevien kolttujen ja tavarakekojen lisäksi myös aarteita, joista en tohdi luopua. Kuten kiviä maailman merien rannoilta sieltä ja täältä. Pikku-Pikkulintu kokosi kivistä tänään pienen näyttelyn. "Kivinäyttely", kertoi hän tohkeissaan kylään tulleelle mummolle.

Minua ilahduttaa tällainen arjen yllättävä estetiikka. Kauneutta on niin paljon ympärillä joka hetki kun vain osaa pystähtyä katsomaan!

30.10.2012

Birds Birds


Olen luonnollisesti lintufani. Mutta Geninnen siveltimenvetoina rakastan kaikkia muitakin luontokappaleita. Kanadalainen taiteilija tekee mailmaan kauneimmat lintuleimasimet. Jos asuisin Torontossa, ilmoittautuisin välittömästi hänen kurssilleen. Huomio te onnekkaat meren sillä puolen, joulukuun 2. päivä One Day Workshop with Geninne!

Geninnen kirja Making an impression on ihana! Arvatkaa vain mihin minä sen inspiroituneena harjoittelen leimasinten tekoa ;)


24.10.2012

NYT SE ON AUKI!



Nimittäin Pikkulinnun kauppa. Testiversio. Käyhän tarkastamassa. Vaikka grande opening on vasta reilun viikon päästä, saa kaupasta jo ostaa. Koodilla "TITITYY" saat 10% alennuksen testikiitoksena (voimassa 31.10.2012 asti).

Pikkulinnun blogi kertoo jatkossakin vähän kaupasta, mutta keskittyy erityisesti ihanan designin, ajattelun, löydöksien ja ihmetysten raportointiin. Kuulumisia kaupasta löytyy facebookista Pikkulinnun kaupan sivulta.

Me täälä jatketaan Pikku-Pikkulinnun kanssa laatikoiden avaamista ja tavaroiden hyllyttämistä. Tässä ihanat Start Riten violetit ja harmaat mokkakengät nostetaan esiin fyllinkien uumenista. On upeat! Pikku-Pikkulintu ne jo testasi muskarissa.

3.10.2012

Tuletko sanomaan mielipiteesi?


Oi voi, olen niin onnellinen! Kauppaani on tulossa niin söpöjä asioita, että voi kun saisi kaikki itselle! On vaikea pitää mielessä, etten ole ostamassa itselleni, vaan jollekin henkilö X:lle. Kuka sinä olet, kerro!

Niinpäs pyytäisinkin apua. Tule katsomaan mitä kauppaani on tulossa ja kerro tykäätkö siitä!

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla