31.7.2013

Mini Rodini AW13











Nyt se päivä on vihdoinkin täällä: Mini Rodinien syksyn mallistosta saa kertoa KAIKEN! Tähän asti sneak peakeja ovat saaneet näyttää muutamat harvat ja valitut. Hys hys, ovat pyytäneet olemaan.

Mutta tässä se nyt on, AW13. Pikkulinnun kaupassa on tietysti pelkästään malliston luomupuuvillaiset sisävaatteet ja kierrätyspolyesteristä valmistetut ulkovaatteet. Ja vielä lisäksi vain sellaiset, jotka sopivat sekä tytöille että pojille. Kriteerimme ovat kovat, mutta mielestämme saimme kivoimmat jutut kuitenkin.

Bobo Choselta tulee paljon trikoota. Tykkäsimme heidän kuoseistaan nyt syksyllä niin paljon, että tuhlasimme rahamme puihin ja kuihin (hihii, kohta saatte nähdä Bobojen ihanat printit!). Siksi Mini Rodinin kaikkia kuoseja ei löydy Pikkulinnun kaupasta.Boboja alkaa tulla kauppaan elokuun puolivälissä.

Pikku-Pikkulintu on mökkeilemässä. Sain videon, jossa herra ajaa ulkona traktorilla ja leikkaa ruohoa. Pienen miehen unelmahommaa, arvaan. Meill tunnetaan jo kaikki automerkit. Mamakin oppinut uusia. Mutta nyt minulta puuttuu sovittaja Mineille! Saatte tyytyä lookbookin kuviin.

Mitäs tykkäätte?

ps. Mini Rodinien loput tuotteet, monet kuvissa näkyvät, ilmestyvät kauppaan elokuun (drop 2) ja syyskuun (drop 3) lopussa. Nyt siis myynnissä vain ensimmäinen osa tuotteista (drop 1)!

24.7.2013

Hulluna paffiin ja vähän muuhunkin


Kuva: sockie.com

Kuva: Pinkstripeysocks.com

En malta olla jakamatta näitä uusia pahvi-löydöksiä. Olen ihan hulluna pahviin, tajuan!

Etsiskelen Pikku-Pikkulinnulle sänkyä ja haaveilen jo, että jostain löytyisi päästävedettävä pahvisena. Enimmäkseen sen takia, etten joudu (vihdoinkin) aloittamaan nikkarointipuuhia. Matskut odottavat jo alakerrassa. Saatan yllättää itseni ja ryhdistäytyä menemällä tänään maalikaupoille, sitten ei kuin hiomaan pohjalautoja... Julkistan kyhäelmäni, jos se valmistuu.

Siihen asti, nautiskelkaahan näistä valmiista tekeleistä ja inspiraatiosta: itsekin voi tehdä paljon, ihan tavallisesta ruskeasta pahvista!







Kuva: Sheknows.com

23.7.2013

Tsuchinoco


Ei kai ole mikään salaisuus, että rakastan Japania, japanilaista estetiikka, muotoilua, ruokaa... Rakastan!

Hollantilaiset Kids on Roofin pahviesineet sainkin kauppaan myytäväksi. Pahvi on mielestäni briljantti materiaali lasten, noiden nopeasti asiasta toiseen siirtyvien pampuloiden leikkimateriaalina. Pölyallergikot eivät tietystikään ilahdu aaltopahvin aina vähän leijailevia pikkupartikkeleita ilmaan päästävistä avoreunoista. Vähemmän herkät kuitenkin näkevät pahvin oivallisuuden varastoidessaan hylättyjä leikkikaluja, olen varma. Littanaan menee.

Pienen autoja ja kaksipyöräisiä rakastavan pojan äitinä ihastuinkin japanilaiseen Tsuchinocoon: mopojakin pahvista!

Harmi, että Japani on vähän kaukana ollakseen ekologinen valinta. Ja yleensä hintakin nousee niin korkeaksi, että pitää vain ihastuneena huoahtaa ja punoa juonia, että saisi joskus tehtyä jotain samaa asiaa ajavaa Suomessa. Huoh.

ps. samaan hengenvetoon on todettava, että ei tämä poikani autoiluintoa sammuta - pyörät eivät pyöri! Palli mikä palli. Mutta muoto on jotain sekin.

11.7.2013

Bobo Chose presents: June's Lullaby




Nautin täysillä paahteesta. Viime yönä saapui Pikkulintulauma Pariisista mukanaa täysi laukullinen inspiraatiota ja sydän täynnä iloa. Matkakuulumiset kirjaamme ihan pian ylös kunhan saamme pari koneellista pyykkiä pesuun, yrttimaan kasteltua ja basilikan taas kukoistamaan (kiitos Mintulle, joka hoiti aarteitamme matkan aikana) ja pöydälle torilta tuoreen kukkakimpun.

Ihana olla kotona.

Ihanaa, että on kesä.

Silti ajatuksissa on vähän syksykin (silti vielä kaukana). Pariisissa näyteikkunoissa komeilivat jo pehmeä metsänvihreä, taitettu keltainen, syksyn varma merkki viininpunainen... Ja kaupan ihanat merkit lähettävät syksykokoelmiaan kauppoihin.

Mini Rodinin syksyn kokoelman julkaisemme 26.7.
Bobo Chosen NYT. Kurkkaa video.




Kerromme tarkan päivän, jolloin kaikki nämä ihanuudet ovat kaupassa. En malta odottaa. Bobo Choses jatkaa tuttua vintage-sävytteistä linjaansa ja uskallan sanoa, että tarjoaa meille ehkä ihanimman kokoelmansa ikinä.




It's the hottest summer we've had for a long. Helsinki is sunbathing. Lovely!
But as my lovely brands are sending autumn greetins, collection images and soon the new clothes too, I cannot stop thinking of the cool Autumn days. Just a bit.

So have a look at the sneakpeak of Bobo Choses A13/14. It's, as usual, a great collection with a hint of vintage feeling. Can't wait to get it in the store soon! Mini Rodini we'll publish on July 26.