29.9.2011

Suursiivousta

Kuva: Williams-Sonoma


Koti on täynnä muuttolaatikoita, suurin osa vielä tyhjillään. Ihan tarkalleen: neljä on vasta pakattu täyteen. Järjestelen kaiken oikeille paikoilleen samalla kun tyhjennän kaappeja, joten tämä kestää. Siis valokuva jääkaapin seinästä valokuvienlaatikkoon, patteri patterilaatikkoon.. mistä tuo nuppineulakin on joutunut tuulettimen päälle.

Näin isoa suursiivousta en olekaan aikoihin tehnyt! Kohta kaikki kiiltää, valmiina ottamaan uuden asukkaan vastaan.

Vaan todennäköisesti uudessakin kodissa joutuu ensialkuun siivoojaksi. Ainakaan ikkunat eivät ole pesty, ja ne ovatkin niin likaiset, että hädintuskin näkyy läpi... Me taas jätämme jälkeemme kiiltävät lasit.

Eikö olisi ketään suursiivoojaa, joka voisi käydä hinkkaamassa taikasienellä uuden kodin pinnat kiiltäviksi! Tiedättehän taikasienen? Olen ehkä hehkuttanut sitä aikaisemmin täälläkin. Se on vaan niin ihana! Ja toinen luottohinkkaajani on Williams-Sonomalta, hassun näköinen käteen pujotettava "moppi", jonka toinen puoli on mikrokuituliinaa ja toinen tuollaisia nyppyläisiä juttuja.

Williams-Sonoma kuljettaa näköjään nykyään Suomeenkin! Kaupassa on ainakin offline ihana valikoima valmiita leipomisaineita esimerkiksi pumpkin pie -kakkuun ja ginger bread -pipareihin. Ja tietysti ihanissa purkeissa, nehän niistä aineksista ihania tekee.

Moving on Saturday and trying to pack all things. Wondering where all this stuff came from!
And I wish it was only the packing I need to do. I also must clean!
The Williams-Sonoma cleaning mitt that I bought years ago in the Chestnut street shop makes it a bit more fun. Mine is even in the lavender colour, luxury in the form of functionality. 

Happy to see that Williams-Sonoma nowadays deliver to Finland too! Their food packaging looks so delicious and makes an everyday moment in the kitchen happy :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti