29.9.2011

Williams-Sonoman herkkupurkkeja


Pitää tehdä ihan oma postaus näistä ihanista ruokapakkauksista, joita Williams-Sonomasta saa. Tavallisia aineksia, mutta kelpaisivat ainakin minun keittiöön ruuanlaittoa piristämään!

Tuli ihan ikävä Kaliforniaan näitä katsellessa. Jos nyt matkaisin sinne, tulisin varmaan kaksi matkalaukullista pelkkiä ruokapaketteja mukanani takaisin. Ruokaostosten teko siellä on yhtä juhlaa, niin kaunista!

Couldn't help my self but got stuck in the Williams-Sonoma site watching the delicious packaging. Last time I visited the shop, when I still lived in San Fracisco, I bought quite many as a gift to my friends. No doubt I'd bring couple of luckages home filled with these packs if I could visit California now. Missing the food shop aesthetics there!

Suursiivousta

Kuva: Williams-Sonoma


Koti on täynnä muuttolaatikoita, suurin osa vielä tyhjillään. Ihan tarkalleen: neljä on vasta pakattu täyteen. Järjestelen kaiken oikeille paikoilleen samalla kun tyhjennän kaappeja, joten tämä kestää. Siis valokuva jääkaapin seinästä valokuvienlaatikkoon, patteri patterilaatikkoon.. mistä tuo nuppineulakin on joutunut tuulettimen päälle.

Näin isoa suursiivousta en olekaan aikoihin tehnyt! Kohta kaikki kiiltää, valmiina ottamaan uuden asukkaan vastaan.

Vaan todennäköisesti uudessakin kodissa joutuu ensialkuun siivoojaksi. Ainakaan ikkunat eivät ole pesty, ja ne ovatkin niin likaiset, että hädintuskin näkyy läpi... Me taas jätämme jälkeemme kiiltävät lasit.

Eikö olisi ketään suursiivoojaa, joka voisi käydä hinkkaamassa taikasienellä uuden kodin pinnat kiiltäviksi! Tiedättehän taikasienen? Olen ehkä hehkuttanut sitä aikaisemmin täälläkin. Se on vaan niin ihana! Ja toinen luottohinkkaajani on Williams-Sonomalta, hassun näköinen käteen pujotettava "moppi", jonka toinen puoli on mikrokuituliinaa ja toinen tuollaisia nyppyläisiä juttuja.

Williams-Sonoma kuljettaa näköjään nykyään Suomeenkin! Kaupassa on ainakin offline ihana valikoima valmiita leipomisaineita esimerkiksi pumpkin pie -kakkuun ja ginger bread -pipareihin. Ja tietysti ihanissa purkeissa, nehän niistä aineksista ihania tekee.

Moving on Saturday and trying to pack all things. Wondering where all this stuff came from!
And I wish it was only the packing I need to do. I also must clean!
The Williams-Sonoma cleaning mitt that I bought years ago in the Chestnut street shop makes it a bit more fun. Mine is even in the lavender colour, luxury in the form of functionality. 

Happy to see that Williams-Sonoma nowadays deliver to Finland too! Their food packaging looks so delicious and makes an everyday moment in the kitchen happy :)

28.9.2011

Suomen kaunein kattaus


Iittalalla on meneillään Suomen kaunein kattaus -kilpailu. Yleisöä pyydetään lataamaan kilpailuun kauneimmat kattauskuvat.

Kuvaan ravintoloissa aina kauniit annokset ja kotona arkikattauksetkin pääsevät muitojen albumiin, silloin kun kamera on tarpeeksi lähettyvillä.

Tuotokset vuosien varrelta keskittyvät nähtävästi kyllä enemmän ruokaan kuin astioihin, huomaan katsoessani valokuvakirjastoa. Mutta kauniit astiat nostavat simppelimmänkin keiton kauniiden kastiin. Loistaahan se timanttikin vain kun taustavalo on kunnossa.

Ehkäpä lähetän jonkun otoksen kisaan. Vinkkaan teitä sitten äänestämään!

The most well known Finnish glass and kitchenware company Iittala organizes The most beautiful Finnish setting contest. As I always take picture of beautiful dinner settings, no matter if it was an everyday lunch or a Friday evening glass of wine, perhaps I should attend too! I'll let you know if I send my stuff and ask you to vote ;)

Aika lentää taas!

Onpas pitkä tauko ollut bloggamisesta.
Nyt kun äitiyslomalla on taas aikaa haaveilla omaankin piikkiin, pitääpäs päivittää tänne kaikkia ihania juttuja mitä eteen tulee.

Muutamme muutaman päivän päästä, joten sisustusinto on korkeimmillaan... Odottelen kuitenkin, että pääsen fiilistelemään huoneiden tuntua, ennenkuin ryntään ostamaan Tapiovaaran Mademoisellen ja muuta ihanaa. Keksin vasta Bukowskin netti-huutokaupan. Helanderinkin tarjonnan katson joka kuukausi. Tässä kuussa huutopäivä on valitettavasti muuttopäivä... Jos joku on menossa, vinkkaan mielelläni mitä voisi huutaa minulle. Löysin monta ihanaa 50-luvun henkitä aarretta sieltä!