31.7.2013

Mini Rodini AW13











Nyt se päivä on vihdoinkin täällä: Mini Rodinien syksyn mallistosta saa kertoa KAIKEN! Tähän asti sneak peakeja ovat saaneet näyttää muutamat harvat ja valitut. Hys hys, ovat pyytäneet olemaan.

Mutta tässä se nyt on, AW13. Pikkulinnun kaupassa on tietysti pelkästään malliston luomupuuvillaiset sisävaatteet ja kierrätyspolyesteristä valmistetut ulkovaatteet. Ja vielä lisäksi vain sellaiset, jotka sopivat sekä tytöille että pojille. Kriteerimme ovat kovat, mutta mielestämme saimme kivoimmat jutut kuitenkin.

Bobo Choselta tulee paljon trikoota. Tykkäsimme heidän kuoseistaan nyt syksyllä niin paljon, että tuhlasimme rahamme puihin ja kuihin (hihii, kohta saatte nähdä Bobojen ihanat printit!). Siksi Mini Rodinin kaikkia kuoseja ei löydy Pikkulinnun kaupasta.Boboja alkaa tulla kauppaan elokuun puolivälissä.

Pikku-Pikkulintu on mökkeilemässä. Sain videon, jossa herra ajaa ulkona traktorilla ja leikkaa ruohoa. Pienen miehen unelmahommaa, arvaan. Meill tunnetaan jo kaikki automerkit. Mamakin oppinut uusia. Mutta nyt minulta puuttuu sovittaja Mineille! Saatte tyytyä lookbookin kuviin.

Mitäs tykkäätte?

ps. Mini Rodinien loput tuotteet, monet kuvissa näkyvät, ilmestyvät kauppaan elokuun (drop 2) ja syyskuun (drop 3) lopussa. Nyt siis myynnissä vain ensimmäinen osa tuotteista (drop 1)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti