18.1.2010

Hyvä naiset! Hyvä tavoitteet!



Niin, nyt on laihdutusnumeroiden suurin sesonki. Jokainen naistenlehti toitottaa taas keinoja rantakunnon saavuttamiseen.

Vaan haluan kohottaa hurraa-huudot ystävälleni Marielalle, joka saavutti syksyn aikana mielettömän tavoitteensa ja laihtui kaksinumeroisen määrän voipaketeissa laskettuna!

Marielan aatoksia kohti makkaratonta mahaa voi lukea Laihisraivarit-blogista, joka antaa mielestäni inspiraatiota kelle tahansa terveestä elämästä kiinnostuneelle. Ja erityisesti kiloja karistaville! Myös uusin Kauneus ja Terveys tarjoaa ihanan kuvan neidistä -10kg, artikkelin kera.

Hurraa saavutukset! Hurraa me ihanat naiset!

Pikkulintu tekee urheilutavoitteen keväälle 2010, joka tarkoittaa joka toinen päivä spurttailua ja jalan nostoja. Tsemppiä tarvitaan!

1 kommentti:

  1. Hu-Hu-Hurraa kaikki ihanaiset naiset! Ja jumppakärpäset heräävät talvihorroksestaan aivan näinä hetkinä... Baarikärpäset on So Last Season! ;) Paitsi että huomenna aion kuulua jälkimmäiseen heimoon... Kuuluuko Kalsarikännimys Maksimus myös tuohon alalahkoon? Jos kuuluu, niin huono homma tämän illan osalta.... ;)

    VastaaPoista