22.1.2010

Raw Food = Puhdasta Elämää

Siitä asti kun pari viikkoa sitten palasin Kalifornian auringosta, olen haikaillut siellä bongaamiani elävän ravinnon leipiä. Living Food poistui muodista jo vuosikymmen sitten, nyt Kaliforniassa puhutaan raakaravinnosta. Raw Food on päivän sana. Kutsutaan siis noita kuivaakin kuivempia levyjä raakaravintoleiviksi.

Mutta kun yritin tilata noita huumeleiviksikin nimittämiäni addiktoivia korppuja Suomeen, deletoin online-kauppa toisensa jälkeen tilaukseni nähtyäni kuljetuskustannukset. Halvin taisi olla 78 dollaria. Ja kun leivät eivät itsessäänkään ole edullisimmasta päästä (äiti, älä tarkasta hintaa), en millään raaskinut tilata.

Tänään, kauheiden vieroitusoireitteni vallassa, päätin jälleen kerran yrittää. Google, tuo pelastava enkeli, toi silmieni eteen kaupan, joka ei tilausvaiheessa (ainakaan) ilmoittanut kuljetuskustannuksia.

Peukut pystyssä siis odotan, jos huumelastini pääsisi perille, ja minä pääsisin rouskuttelemaan himoissani porkkanasta, selleristä, yrteistä ja idätetyistä auringonkukansiemenistä kuivattaen valmistettuja herkkusia.

Tullimiehet: älkää ryöstäkö pakettian ja estäkö elämäni tämän hetken ainoaa iloa!

Muutkin laiskat kokit, jos kaipaatte raakaravintoa, tsekatkaa www.Shoprawfoods.com!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti