11.1.2013

Helsingin paras eväspaikka

Aamu kymmeneltä kamera näkee vain sumua

Palmuhuoneessa vihertää!
Talvipakkasella kaipaan lämpimään. Ja puistoja, joissa voisi haukata herkkueväitä Pikku-Pikkulintu vierellä. Sydämeni sykkii aina vaan Kalifornian auringon tahtiin, vaikken melkein pysty enää muistamaan miltä tuntuu herätä auringon paisteeseen JOKA IKINEN PÄIVÄ!

Etelän ilmaston ihmeellisyyden, ja paljon enemmän, saa kokea Kaisaniemen kasvitieteellisessä puutarhassa. Ihmettelin taas, miksen käy täällä nauttimassa tropiikin hellivästä kosteudesta joka ikinen viikko! Henkilökuntakin on ihan huippuystävällistä.

Lummelampi on klassikko. Mutta palmuhuoneen raskaat ranskalaiset rautapenkit levähdystä kaipaavan arjen ahertajan unelma. Täällä saa nautiskella eväistä ihan luvan kanssa!

4 kommenttia:

  1. oi, kasvitieteellinen on yksi mun lempipaikoista!

    VastaaPoista
  2. Tuu kylään tänne meidän tropiikkiin! Tarjoan eväksiä :)

    VastaaPoista
  3. Moikka! Kiva kun muistutit tästä ihanasta keitaasta talven keskellä :) täytyypä tehdä retki tässä lähiviikonloppuina. Kostean lämmin ilmasto on ihan parasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on. Eikä eväspaikkoja näin talvella ole liiaksi. Ja mikä parasta: siellä on todella paljon tutkittavaa ja opeteltavaa pikkutyypeille (ja äideille tarpeeksi penkkejä omiin ajatuksiin ;)

      Poista