2.2.2013

Spa moments



Tiesittekö, että Tukhomasta vartin taksimatkan päässä on ehkä skandien ihanin spa? Tai ainakin ihanin japanilainen hetki Helsingistä länteen? Minä en tiennyt. Yasuragi Spa.

Mutta nyt se on koettu. Nautittu. Rentouduttu, rakastuttu.

Ylellinen huone omalla japanilaisella kylvyllä (ja palvelijalla!!), illallinen tatamilla istuen, unet vähän kuin siskonpedillä sängyt vieri vieressä lattialla. Paljon tyttöjen juttua, elämän ihmettelyä ja maailman parantamista. Ja jooga-hieronta rasittuneille lihaksille (entäs sitten mielelle!).

Ja kylpylä.  Ihan kuin japanilainen onseng. Puiset kipot istumasuihkuissa ja rätti pään päälle kylpyyn. Ulkona pakkasessa varpaiden heiluttelua ja laivojen ihailua kun ne ajavat Hasseluddenin kapeikon läpi. Rentoutumishuoneessa tuoreita hedelmiä, spirulina-teetä ja keinuvat tuolit. Kuin äidin sylissä lapsena.

Pala taivasta. Suosittelen.

15 minutes from Stockholm to the south is a bite of (japanese) heaven: Yasuragi spa. I had an opportunity to spend one of my best spa moment with dear two girl friends there. And loved it. Absolutely. Our private suite was beyond expectations with great views to the sea, a private bath and a hostess. Yasuragi, I love you!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti