14.10.2009

Ruokapäiväkirja


Löysin erinomaisen ruokapäiväkirjan, johon pääsee ilmaiseksi mukaan. Bitelogissa voit kirjata syömäsi ruoka-aineet tai ateriat, jonka jälkeen saat yksityiskohtaisen analyysin syömästäsi ruuasta: kalorit, vitamiinit, hivenaineet... You name it.

Luo ensin itsellesi tili, ja siirry sitten Daily Diary -sivulle kirjaamaan syömisesi. Kirjoitettuasi ruoka-aineen nimen (muista, englanniksi), odota hetki kun tietokannasta etsitään ruokaa. Jos sitä ei löydy, voit luoda oman ruoka-aineen. Kaikki yleisimmät ruuat tietokannassa kuitenkin jo on ainakin minun ruokavaliooni liittyen.

Mahtava nähdä mitä aineita sitä ruuastaan saakaan. Ja laihduttajille tämä voi olla oiva keino nähdä mistä ne kalorit oikeastaan kertyvätkään. Oliiviöljy, pähkinät ja avokado kuuluvat kuitenkin kunnon laihduttajankin ruokalistalle, niistä ei saa tinkiä. Kakka-rasvat, sokerit ja valkoiset jauhot pannaan.

Erittäin helppo käyttää. Ja, söpön pinkki ;)

Tässä erään päivän hivenainelistani. Pitää muistaa, että amerikassa on monien aineiden saantisuositukset paljon korkeampia kuin Suomessa. Vaikka Kaliforniassa paistaa aurinko, on esimerkiksi D-vitamiini saannissa korkeammat rajat... Suomi-naiset: D-vitamiinia siis napaan!!



2 kommenttia:

  1. Olen jäänyt tähän nyt itse ihan koukkuun! Mahtava nähdä prosentteina paljonko on saanut mitäkin vitamiinia ja hivenainetta. Oh no! Eikö ketään muuta kiinnosta?

    VastaaPoista
  2. Todella hieno palvelu! Pidän koukkuunjäämisen todennäköisyyttä kohdallani suurena.

    VastaaPoista