29.11.2009

Designer-vaatteita pilkkahintaan


Nyt joka tyttö voi loistaa juhlissa suurten suunnittelijoiden luomuksissa. Hevre Legerit, Helmut Langit, Proenza Schoulerit ja muut huippusuunnittelijat ovat alennuksessa! Kuvan Moschino Cheap and Chicin tuxedo dress sujahtaa päällesi 75 dollarilla.

Tosin vain yhdeksi illaksi. Nimittäin, Rent The Runway vuokraa muotiluomuksia joka tytölle. Hinnat vaihtelevat muutamista kympeistä tuhansiin, riippuen koltun alkuperäisestä hintalapusta. Moschinon halpis-malliston mekko maksaa uutena 750 dollaria, eli vuokralaiseksi pääsee kymmenesosalla.

Pesulasta ei juhlinnan jälkeen tarvitse huolehtia, ja mekon palautuspaketin postimaksu on valmiiksi maksettu. Ei siis kuin juhlapuku viikattuna laatikkoon ja posteljoonin matkaan.

Rent The Runway -fanin täytyy antaa itsestään tietoja ennenkuin pääsee palvelun jäseneksi. Jonotuslista membershipin saamiseksi on pitkä jo nyt, vaikka sivusto on vasta avattu. Mutta kun oma vuoro päästä osalliseksi ihanista luomuksista koittaa, jäsenmaksu on täydet nolla dollaria! Ei siis huolta, pukuloistoa voi vain ihastella.

Niin, ja tietysti tarjoan blogini lukijoille jonon ohi VIP-passin. Voila! Ah miten halpaa on olla design ja näyttää kalliilta.

p.s. Rent The Runway esittelee myös "nimettömämpien" suunnittelijoiden kuten Project Runwaylla fierce-huudoistaan tutuksi tulleen Christian Sirianon luomuksia. RTR:n pläräys on melkein mielenkiintoisempaa kuin muotilehtien lukeminen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti