18.11.2009

Kosketus iholla on ylellisyys


Koin elämäni upeimman vartalohoidon. Se oli yhdistelmä sensuellia kosketusta ja kiduttavaa jyystämistä. Tuoksuvana pullataikinana hieromapöydällä, ajattelin ensimmäisinä minuutteina.

Virallisesti kokemukseni nimi on Deep Tissue Massage. International Orangen hieronta-hoito on yhdistelmä Thai-hierontaa, klassista- ja urheiluhierontaa sekä Craniosacral-terapiaa. Avatessaan jumiutuneita lihaksiani tunsin hieroja-Sarahin pehmeän ihon ja käsivarret kyynerpäitä myöten.

Kokemukseni oli nimestään huolimatta paljon enemmän kuin hieronta. Makasin lämpimien, puuvillaisten peitteiden alla Sarahin tullessa tyynesti huoneeseen. Ensin hän kosketteli vartaloani peitteiden läpi, aivan kuin valmistaen ihoani vieraan ihmisen lähestymiselle. Paljaan ihon ystäväksi hän pyrki silityksin. Kunnes varsinainen syvien lihasten luo pyrkiminen alkoi. Tuskaa.

Tuska oli kuitenkin niin hetkittäistä, että ajatukset olivat vain nautinnolliset. Venyin ja vanuin, heiluin... tunsin kuinka lihakseni rentoutuivat - nekin, jotka olivat päiviä olleet jomottavat ja jököttävät. Ymmärrän nyt, mistä sulaa vahaa -sanonta tulee. Olin sitä hänen käsissään.

Välillä hierottujen alueiden päällä oli kuuma pyyhe, silmieni päällä kurkunviipaleet ja edellisten päällä koko kasvot peittäen höyryävä kääre... Käsieni alla käväisi pyöreä, pehmeältä tuntunut tyyny, jolla lihakseni lepäsivät oivallisesti lihakset hierojan ulottuvissa. Varpaitteni ympärille Sarah sitoi tiukkaan kuumat rätit ja pyöritteli nilkkoja.

Yhdistelmä brutaalia ja äärimmäisen sensitiivistä kokemusta oli kaikki aistit avaava. Sarah suihkutti jasmiinin tuoksua kasvoilleni ennenkuin alkoi painamaan niskani energiapisteitä. Vatsallani maatessa hengitin raskaasti kipeiden lihasten auetessa katsellen hieromapöydän aukosta vedessä uivia orkideoja.

Haluaisin antaa kaikille lahjaksi saman kokemuksen. Oloni on euforinen. Ehkä endorfiinien nostajana olivat myös ennen raakaa hyväilyä ahmimani tumma suklaa ja sokerisen pehmeät aprikoosit, ja aavikkokermalta tuntunut Rooibos-tee. Täydellinen kokemus.

p.s. nyt kun olen alkanut paljastamaan shoppailu-syntejäni, mainittakoon, että minulla oli tännekin -50% alekuponki... Ja sain täältä lisää alennuskuponkeja muihin liikkeisiin. En melkein kestä tätä ale-villitystä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti