8.11.2009

Suunnittele oma pyörä!

Helsinki-pyörä: Urban Outfitters

Kenkien kustomointi on ihan passé. Converse ja Nike ID porskuttavat, mutta oman näköiset pyörät ne vasta on kuuma juttu.

Urban Outfitters on rakentanut mahtavan pyöränrakennus-sivuston. Coolien tyyppien fixed gear -pyörät ovat vaikeita ajettavia, ja Republic Biken kanssa yhteistyössä rakennettavat pyörät ovatkin yksivaihteisia. Voit siis lepuuttaa jalkojasi, ja pyörä kulkee silti eteenpäin. Eikä jarruttaminenkaan kuluta kenkiä.

Pyörässä saa designata rungon värin, renkaiden sivut ja päällysen, jopa ketjut! Siis oikeastaan ihan jokaisen yksityiskohdan. Värit ovat tämän päiväin trendien mukaisia.

Oman näköisen kapistuksen suunnittelu on yllättävän vaikeaa: valinnanvapaus on niin suuri. Onneksi Urban Outfitters on tehnyt muutamia valmiita designeja, joista voi ottaa vinkkiä. Tai, kyllä Helsinki-designin värit kelpaavat sinälläänkin, valkoinen pyörä sinisillä kahvoilla.

Hinta ei todellakaan päätä huimaa. 399 $, siis alle 300 euroa! Omaa pyöräänsä voi joutua odottamaan, varoitetaan, mutta tänään tilattu pyörä rakennetaan 9.11. mennessä. Mielestäni se on aika nopeaa palvelua.

Jäin jo melkein koukkuun tähänkin sivuun.

2 kommenttia:

  1. Ihan kiva, mutta eivät toimita USAn ulkopuolelle!

    VastaaPoista
  2. Valitettavasti eivät! Ja Euroopan UO-versiot taas eivät myy pyöriä... Jäädään odottelemaan.

    VastaaPoista