6.11.2009

Jos Sinkkuelämää olisi kuvattu San Franciscossa...


Sex And the City kuvattiin varmaankin studiolla. Ainakin Paramount Picturesin, ainoan vielä Hollywoodissa sijaitsevan tuotantoyhtiön lavastus New Yorkia, tai toisinaan Chicagoa esittävästä kaupungista meni minulta täydestä. Kaikki oli pahvia tai lasikuitua, mutta näytti oikealta kaupungilta toimistorakennuksineen ja eri tyylisuuntien asumuksineen. Aksenttinsa toi lavastuksen sijanti ulkoilmassa: ympäristö oli oikeiden kaupunkien lailla kulunut ja likainen.

Carrie Bradshawn kotitaloa muistuttavan asumuksen oven päällä olevat reiät palautti mieleen, että kyseessä on lavastus. Reikiin kiinnitetään elokuvan mukaan sen aikakauteen sopivat lamput. Kaasulamput, elektroniset... Oli myös omituista kävellä alas metrotunneliin, ja huomata, että portaiden alapäässä tulikin seinä vastaan.

Jos Sinkkuelämää kuitenkin olisi kuvattu aidossa ympäristössä, ja vieläpä San Franciscossa, epäilen puvustuksen olleen jotain ihan muuta kuin näkemäämme korkokenkien loistoa. Mäkinen maasto nimittäin asettaa melkoisia haasteita lady like -olemukselle. Kun nousee korttelin toisensa jälkeen lähes kohtisuoraa ylämäkea, puhumattakaan jyrkkien alamäkien vaikutuksesta, jalat ovat jo muutaman askeleen jälkeen "au naturel". Siis jotain hyvin ei lady likea. Tosin, epäilen, että pakaralihakset vahvistuvat.

San Franciscolainen lady pinkeissä enkelinsiipi-korkokengissään

Toinen miettimäni vaihtoehto on, että Carry ja kumppanit olisivat kävelemisen sijaan käyttäneet kaikki skoottereita. Vaivattomasti paikasta toiseen, korkkareissa tai ilman.

En omista skootteria ja pidän kävelystä. Pitääkö minun luopua keinuvasta lanteesta ja huiman pitkistä sääristä San Franciscon takia? Ai, minä vain haaveilinkin, että korkokengät antaisivat minulle tuon gasellimaisen olemuksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti